Семейството на Васил Драганов, познат ни от Столичани в повече и

...
Семейството на Васил Драганов, познат ни от Столичани в повече и
Коментари Харесай

Само да припари до вкъщи и е мъртъв: Кебапчията, сложил рога на Васил Драганов

Семейството на Васил Драганов, прочут ни от " Столичани допълнително "  и " Комиците ", към този момент е единствено история. Той е уединен родител, който стои у дома и злобее против дамата, която го направи за смях пред цяла България.

Наскоро излезе подправена вест, че Андреа Андреева е родила към този момент, само че се оказа, че тя към момента е бременна и щастливото събитие следва. В момента русокоската е в деветия месец.

Бъдещият баща е на към 50 година и държи квартално заведение за скара. Той до момента не е имал деца и е доста благополучен, че най-сетне най-голямата наслада в живота ще му се случи и на него. Но е безапелационен, че няма да даде на Васил да се меси в фамилията им. Дори стига по-далеч и се зарича, че ще се разправи с него физически, в случай че припари до фамилията му.

 undefined

Истината обаче е, че няма по какъв начин артистът няма как напълно да изчезне от живота на Андреа, защото двамата са родители на две деца. Драганов изигра добре обстановката. Представи се като жертвата, на която са й изневерили.

В същото време обаче тази жертва не даде и стотинка на Андреа след развода, като употребява за това децата им. За да получи споделено настойничество, тя се отхвърли да се бори за фамилното жилище. А по какъв начин е съумял Васил да получи преди нея децата, остава мистерия, защото е признато постоянно те да остават при майката, пише Crimesbg.com.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР